Nejprodávanější
Nůž Yanagi s elegantním tvarem a tenkou čepelí připomínající vrbový list je ideální pro krájení syrových ryb, sushi a sashimi s přesností a lehkostí. Díky jednostrannému ostření...
Nůž na lososa je precizní nástroj. Jeho dlouhá, tenká čepel je ohebná a na obou stranách má duté výbrusy. To znamená, že budete moci krájet blíže ke kosti, než jste si kdy...
Když je čas proměnit krásnou rybu ve filety, spolehněte se na filetovací nůž na ryby. Díky jeho neuvěřitelně ostré a pružné čepeli budete mít k dispozici hbitost a řeznou sílu,...
Kolekce GRAND MAITRE je určena pro amatérské i profesionální kuchaře a její podstatou je především rovnováha. Každý kousek této vyhledávané řady je rovnoměrně kalený a kovaný z...
Proměňte bez jediného zaváhání krásného pstruha duhového, masitého mečouna nebo šťavnatého lososa na dokonalé filety. Čepel filetovacího nože Swiss Classic vyniká svými hbitými...
Kolekce GRAND MAITRE je určena pro amatérské i profesionální kuchaře a její podstatou je především rovnováha. Každý kousek této vyhledávané řady je rovnoměrně kalený a kovaný z...
Pro přesné filetování ryb, zvěřiny a dalších druhů masa. Unikátní, flexibilní tvar čepele je funkční jak v kuchyni, tak venku v rybářském i loveckém prostředí.
Tento nůž se stane nepostradatelným nástrojem ve vaší kuchyni pro přípravu ryb, masa i ovoce s neuvěřitelnou přesností.
Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia je jednodušší s touto extra tenkou pružnou čepelí.
Tento nůž z řady WÜSTHOF Classic je ideální volbou pro každodenní kuchařské úkoly, které vyžadují maximální preciznost a pohodlí při práci.
Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia je jednodušší s touto extra tenkou pružnou čepelí.
Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia je jednodušší s touto extra tenkou pružnou čepelí.
Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia je jednodušší s touto extra tenkou pružnou čepelí.
Tento filovací nůž z řady WÜSTHOF Classic je dokonalým nástrojem pro každého, kdo ocení kvalitu a přesnost při filetování a krájení jemných potravin.
Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia je jednodušší s touto extra tenkou pružnou čepelí.
Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia je jednodušší s touto extra tenkou pružnou čepelí.
Každý dobrý šéfkuchař je plně vybaven kvalitními noži. Nabízíme kvalitní filetovací nože, díky kterým Vám vaření půjde úplně samo.