Nejprodávanější
Tento nůž z řady WÜSTHOF Classic je ideální volbou pro každodenní kuchařské úkoly, které vyžadují maximální preciznost a pohodlí při práci.
Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů. Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia...
Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů.
Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři. Extra široká čepel.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři. Extra široká čepel.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
Tento kuchařský nůž je základním nástrojem pro přípravu jakéhokoli pokrmu, ať už se jedná o krájení, sekání nebo řezání surovin na jemné plátky.
Kuchařský nůž je základním nástrojem pro každého domácího i profesionálního kuchaře. WÜSTHOF Classic Kuchařský nůž s délkou čepele 12 cm je ideální pro širokou škálu surovin a...
Kuchařský nůž je v kuchyni nejdůležitějším nástrojem. Široká, zakřivená čepel je ideální na krájení, plátkování, sekání či krájení na kostky všech druhů potravin. Poloviční...
Kuchařský nůž je v kuchyni nejdůležitějším nástrojem. Široká, zakřivená čepel je ideální na krájení, plátkování, sekání či krájení na kostky všech druhů potravin. Poloviční...
Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia je jednodušší s touto extra tenkou pružnou čepelí.
Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia je jednodušší s touto extra tenkou pružnou čepelí.
Speciální nůž určený výhradně pro krájení plátků tenkých jako papír z jemných ryb i dalšího masa nebo uzenin. Duté výbrusy na čepeli vytváří kapsy vzduchu, který brání extra...
Super Slicer. Skutečně profesionální nůž, díky kterému bude řezání a krájení tak překvapivě snadné. Ostří nabízí extra šířku ideální pro velké bochníky chleba. Vlnité ostří...
Čepel tohoto nože je ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny. Duté výbrusy na čepeli vytváří kapsy vzduchu, který brání extra tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení na...
Extra dlouhá, úzká čepel tohoto nože je ideální na krájení šunky a uzenin, ale také velkých kusů masa, ovoce a zeleniny.
Čepel tohoto nože je ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny. Dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu, který brání extra tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení na...
Čepel tohoto nože je ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny. Dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu, který brání extra tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení na...