Nejprodávanější
Čepel tohoto nože je ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny.
Čepel tohoto nože je ideální na krájení šunky a uzenin, i velkých kusů masa, ovoce a zeleniny.
Čepel tohoto nože je ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny.
Čepel tohoto nože je ideální na krájení šunky a uzenin, i velkých kusů masa, ovoce a zeleniny.
Čepel tohoto nože je ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny.
Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia je jednodušší s touto extra tenkou pružnou čepelí.
Tento filovací nůž z řady WÜSTHOF Classic je dokonalým nástrojem pro každého, kdo ocení kvalitu a přesnost při filetování a krájení jemných potravin.
Tvar ostří tohoto nože má svůj původ v Japonsku. Tento univerzální sekáček na krájení, kostkování a sekání dokonce i velké zeleniny, můžete stejně tak pohodlně používat i na...
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně. Dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu,...
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně. Dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu,...
Typicky japonský tvar čepele se širokým ostřím a obzvláště ostrou čepelí je ideální pro to nejjemnější krájení. Poloviční ochranné zakončení (ochrana prstů) a užší čepel snižují...
Nové, přesné, dvojitě vroubkované ostří pro déle trvající výkon a ostrost, zajišťuje hladký řez bez trhání. Bezpečné použití - pro řezání je zapotřebí menší tlak. Tento nůž...
Nůž s vlnkovaným ostřím na čerstvé, křupavé chleby i na krájení dortů.
Nůž na chléb je jedním z klíčových předmětů v každé kuchyni. Tento nůž s vroubkovaným ostřím snadno nakrájí čerstvé, křupavé chleby i dorty.
Nůž na chléb je jedním z klíčových nožů v každé kuchyni. Silná čepel tohoto nože umožňuje snadné krájení tvrdého i čerstvého měkkého chleba bez mačkání.
Nůž pro dokonalé krájení na plátky hovězího masa a snadné krájení ovoce a zeleniny.
Nůž s vroubkovaným ostřím je ideální volbou pro krájení pečiva (rohlíků, baget apod.) a oblíbenou volbou pro krájení tvrdých salámů a dokonce i nejzralejších rajčat.
Tento nůž s vroubkovaným ostřím plátkuje i nejzralejší rajčata tak tenké jak potřebujete. Vidlicová špička je ideální pro servírování.
Extra ostrá čepel je nutností nejen pro řezání Vašich oblíbených steaků, ale také pro všechny druhy masových pokrmů.
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny nebo špikování masa.
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny.