- Dýky
- Filetovací nože
- Japonské nože
- Kapesní nože
- Kuchařské nože
- Loupací nože
- Nože na chleba a pečivo
- Nože na pizzu a těsto
- Nože na sýr
- Nože na zeleninu
- Outdoorové a hobby nože
- Porcovací nože
- Steakové servírovací nože
- Špikovací nože
- Univerzální nože
- Vykošťovací nože
Nejprodávanější
Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia je jednodušší s touto extra tenkou pružnou čepelí.
Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů.
Klíčový kuchyňský nůž na klasické krájení, sekání či krájení na kostičky všech druhů potravin.
Klíčový kuchyňský nůž na klasické krájení, sekání či krájení na kostičky všech druhů potravin.
Klíčový kuchyňský nůž na klasické krájení, sekání či krájení na kostičky všech druhů potravin.
Speciální nůž určený pro krájení ryb, zejména lososa, na plátky tenké jako papír. Duté výbrusy na čepeli vytváří vzduchové kapsy, které brání nežádoucímu lepení těchto tenkých...
Super Slicer. Skutečně profesionální nůž, díky kterému bude řezání a krájení tak překvapivě snadné. Ostří nabízí extra šířku ideální pro velké bochníky chleba.
Skutečně profesionální nůž, díky kterému bude řezání a krájení překvapivě snadné. I s tak jemnými texturami jako jsou dorty a koláče si nůž bez problémů poradí, aniž by došlo k...
Vroubkované ostří tohoto nože je ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny.
Ostrá, dlouhá čepel tohoto nože je ideální na krájení šunky a velkých kusů masa, ovoce a zeleniny. Čepel je navíc vybavena dutými výbrusy, díky kterým se plátky krájené...
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně. Duté výbrusy na čepeli vytváří vzduchové kapsy a tím...
Nůž s vroubkovaným ostřím na čerstvé, křupavé chleby i na krájení dortů.
Nůž s vroubkovaným ostřím na čerstvé, křupavé chleby i na krájení dortů.
Nůž pro přípravu dokonalých plátků hovězího masa a snadné krájení ovoce a zeleniny.
Nůž pro dokonalé nakrájení hovězího masa na plátky a snadné krájení ovoce a zeleniny.
Nůž s vroubkovaným ostřím je ideální volbou pro krájení pečiva (rohlíků, baget apod.) a oblíbenou volbou pro krájení tvrdých salámů a dokonce i nejzralejších rajčat.
Tento nůž s ostrým, vlnkovaným ostřím nakrájí i nejzralejší rajčata na plátky tak tenké, jak potřebujete.
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny. Zároveň můžete nůž použít na špikování masa.
Extra ostrá čepel je nutností nejen pro řezání vašich oblíbených steaků, ale také pro všechny další druhy masa připravené různými způsoby.
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny. Zároveň můžete nůž použít na špikování masa.
Rovné ostří nože na zeleninu nabízí přesnou kontrolu při dekorování, loupání, nasekání i krájení na kostičky. Zároveň speciálně zkosená špička usnadní špikování masa.