- Dýky
- Filetovací nože
- Japonské nože
- Kapesní nože
- Kuchařské nože
- Loupací nože
- Nože na chleba a pečivo
- Nože na pizzu a těsto
- Nože na sýr
- Nože na zeleninu
- Outdoorové a hobby nože
- Porcovací nože
- Steakové servírovací nože
- Špikovací nože
- Univerzální nože
- Vykošťovací nože
Nejprodávanější
Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři. Vítěz testu kuchařských nožů časopisu dTest.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia je jednodušší s touto extra tenkou pružnou čepelí.
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně. Dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu,...
Nůž s vroubkovaným ostřím na čerstvé, křupavé chleby i na krájení dortů.
Nůž s vroubkovaným ostřím na čerstvé, křupavé chleby i na krájení dortů.
Nové, přesné, dvojitě vroubkované ostří pro déle trvající výkon a ostrost, zajišťuje hladký řez bez trhání. Bezpečné použití - pro řezání je zapotřebí menší tlak. Tento nůž...
Tento nůž s vroubkovaným ostřím plátkuje i nejzralejší rajčata tak tenké jak potřebujete. Vidlicová špička je ideální pro servírování.
Nůž s vroubkovaným ostřím je ideální volbou pro krájení pečiva (rohlíků, baget apod.) a oblíbenou volbou pro krájení tvrdých salámů a dokonce i nejzralejších rajčat.
Extra ostrá čepel je nutností nejen pro řezání Vašich oblíbených steaků, ale také pro všechny druhy masových pokrmů.
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny.
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny.
Zvláštní tvar nože na loupání je ideální pro loupání, čištění nebo vykrajování jakéhokoli ovoce nebo zeleniny s kulatým povrchem.
Nůž na šunku je ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleninu. Vidličku lze použít při porcování nebo při servírování. Poskytuje dobré držení v podstatě jakýchkoliv potravin....
Extra ostrá čepel steakových nožů je nutností nejen pro řezání vašich oblíbených steaků, ale také pro všechny další druhy masových pokrmů. Každý nůž je kovaný z jednoho kusu...
Extra ostrá čepel steakových nožů je nutností nejen pro řezání vašich oblíbených steaků, ale také pro všechny další druhy masových pokrmů. Každý nůž je kovaný z jednoho kusu...