Skutečně profesionální nůž, díky kterému bude řezání a krájení překvapivě snadné. I s tak jemnými texturami jako jsou dorty a koláče si nůž bez problémů poradí, aniž by došlo k...
Ostrá, dlouhá čepel tohoto nože je ideální na krájení šunky a velkých kusů masa, ovoce a zeleniny. Čepel je navíc vybavena dutými výbrusy, díky kterým se plátky krájené...
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně. Duté výbrusy na čepeli vytváří vzduchové kapsy a tím...
Nůž s vroubkovaným ostřím je ideální volbou pro krájení pečiva (rohlíků, baget apod.) a oblíbenou volbou pro krájení tvrdých salámů a dokonce i nejzralejších rajčat.
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny. Zároveň můžete nůž použít na špikování masa.
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny. Zároveň můžete nůž použít na špikování masa.
Rovné ostří nože na zeleninu nabízí přesnou kontrolu při dekorování, loupání, nasekání i krájení na kostičky. Zároveň speciálně zkosená špička usnadní špikování masa.
Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů. Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia...