Nejprodávanější
Čepel tohoto nože je ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny. Dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu, který brání extra tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení na...
Čepel tohoto nože je ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny. Dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu, který brání extra tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení na...
Čepel tohoto nože je ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny.
Čepel tohoto nože je ideální na krájení šunky a uzenin, i velkých kusů masa, ovoce a zeleniny.
Čepel tohoto nože je ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny.
Čepel tohoto nože je ideální na krájení šunky a uzenin, i velkých kusů masa, ovoce a zeleniny.
Čepel tohoto nože je ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny.
Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia je jednodušší s touto extra tenkou pružnou čepelí.
Tento filovací nůž z řady WÜSTHOF Classic je dokonalým nástrojem pro každého, kdo ocení kvalitu a přesnost při filetování a krájení jemných potravin.
Tvar ostří tohoto nože má svůj původ v Japonsku. Tento univerzální sekáček na krájení, kostkování a sekání dokonce i velké zeleniny, můžete stejně tak pohodlně používat i na...
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně. Dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu,...
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně. Dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu,...
Typicky japonský tvar čepele se širokým ostřím a obzvláště ostrou čepelí je ideální pro to nejjemnější krájení. Poloviční ochranné zakončení (ochrana prstů) a užší čepel snižují...
Nové, přesné, dvojitě vroubkované ostří pro déle trvající výkon a ostrost, zajišťuje hladký řez bez trhání. Bezpečné použití - pro řezání je zapotřebí menší tlak. Tento nůž...
Nůž s vlnkovaným ostřím na čerstvé, křupavé chleby i na krájení dortů.
Nůž na chléb je jedním z klíčových předmětů v každé kuchyni. Tento nůž s vroubkovaným ostřím snadno nakrájí čerstvé, křupavé chleby i dorty.
Nůž na chléb je jedním z klíčových nožů v každé kuchyni. Silná čepel tohoto nože umožňuje snadné krájení tvrdého i čerstvého měkkého chleba bez mačkání.
Nůž pro dokonalé krájení na plátky hovězího masa a snadné krájení ovoce a zeleniny.
Nůž s vroubkovaným ostřím je ideální volbou pro krájení pečiva (rohlíků, baget apod.) a oblíbenou volbou pro krájení tvrdých salámů a dokonce i nejzralejších rajčat.
Tento nůž s vroubkovaným ostřím plátkuje i nejzralejší rajčata tak tenké jak potřebujete. Vidlicová špička je ideální pro servírování.
Extra ostrá čepel je nutností nejen pro řezání Vašich oblíbených steaků, ale také pro všechny druhy masových pokrmů.