- Aelteste Volkstedter
- Alpen
- Atelier du Vin
- Ballsmania
- Beauvillé
- Biederlack
- BlimPlus
- Böker
- Casa Alegre by Vista Alegre
- Cole & Mason
- Continenta
- Český porcelán
- Egan
- Eva Solo
- Feiler
- Framsohn
- Future Original Glass
- Garnier Thiebaut
- GET
- Gien
- Goebel
- Guzzini
- Chiarugi
- IHR
- Implexions
- Jenaer Glas
- Jura
- Königlich Tettau
- Mepra
- Pannonflax
- Prouna
- Palais Royal
- Riedel
- Rig-Tig
- Risoli
- Seltmann Weiden
- Schott Zwiesel
- Sklárna Květná
- Stelton
- Victorinox
- Villeroy & Boch
- Vista Alegre
- Wüsthof
- Zwiesel Glas
Nejprodávanější
Nůž s vroubkovaným ostřím na čerstvé, křupavé chleby i na krájení dortů.
Nůž pro přípravu dokonalých plátků hovězího masa a snadné krájení ovoce a zeleniny.
Nůž pro dokonalé nakrájení hovězího masa na plátky a snadné krájení ovoce a zeleniny.
Nůž s vroubkovaným ostřím je ideální volbou pro krájení pečiva (rohlíků, baget apod.) a oblíbenou volbou pro krájení tvrdých salámů a dokonce i nejzralejších rajčat.
Tento nůž s ostrým, vlnkovaným ostřím nakrájí i nejzralejší rajčata na plátky tak tenké, jak potřebujete.
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny. Zároveň můžete nůž použít na špikování masa.
Extra ostrá čepel je nutností nejen pro řezání vašich oblíbených steaků, ale také pro všechny další druhy masa připravené různými způsoby.
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny. Zároveň můžete nůž použít na špikování masa.
Rovné ostří nože na zeleninu nabízí přesnou kontrolu při dekorování, loupání, nasekání i krájení na kostičky. Zároveň speciálně zkosená špička usnadní špikování masa.
Zvláštní tvar nože na loupání je ideální pro loupání, čištění nebo vykrajování jakéhokoli ovoce nebo zeleniny s kulatým povrchem.
Rovné ostří nože na zeleninu nabízí přesnou kontrolu při dekorování, loupání, nasekání i krájení na kostičky.
Rovné ostří nože na zeleninu nabízí přesnou kontrolu při dekorování, loupání, nasekávání i kostkování potravin.
Tento nůž z řady WÜSTHOF Classic je ideální volbou pro každodenní kuchařské úkoly, které vyžadují maximální preciznost a pohodlí při práci.
Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů. Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia...
Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů.
Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři. Extra široká čepel.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři. Extra široká čepel.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.