- Aelteste Volkstedter
- Alpen
- Atelier du Vin
- Ballsmania
- Beauvillé
- Biederlack
- BlimPlus
- Böker
- Casa Alegre by Vista Alegre
- Cole & Mason
- Continenta
- Český porcelán
- Egan
- Eva Solo
- Feiler
- Framsohn
- Future Original Glass
- Garnier Thiebaut
- GET
- Gien
- Goebel
- Guzzini
- Chiarugi
- IHR
- Implexions
- Jenaer Glas
- Jura
- Königlich Tettau
- Mepra
- Pannonflax
- Pintinox
- Prouna
- Palais Royal
- Riedel
- Rig-Tig
- Risoli
- Seltmann Weiden
- Schott Zwiesel
- Silampos
- Sklárna Květná
- Stelton
- Victorinox
- Villeroy & Boch
- Vista Alegre
- Wüsthof
- Zwiesel Glas
Nejprodávanější
Nůž s vlnkovaným ostřím na čerstvé, křupavé chleby i na krájení dortů.
Nůž na chléb je jedním z klíčových předmětů v každé kuchyni. Tento nůž s vroubkovaným ostřím snadno nakrájí čerstvé, křupavé chleby i dorty.
Nůž na chléb je jedním z klíčových nožů v každé kuchyni. Silná čepel tohoto nože umožňuje snadné krájení tvrdého i čerstvého měkkého chleba bez mačkání.
Nůž pro dokonalé krájení na plátky hovězího masa a snadné krájení ovoce a zeleniny.
Nůž s vroubkovaným ostřím je ideální volbou pro krájení pečiva (rohlíků, baget apod.) a oblíbenou volbou pro krájení tvrdých salámů a dokonce i nejzralejších rajčat.
Tento nůž s vroubkovaným ostřím plátkuje i nejzralejší rajčata tak tenké jak potřebujete. Vidlicová špička je ideální pro servírování.
Extra ostrá čepel je nutností nejen pro řezání Vašich oblíbených steaků, ale také pro všechny druhy masových pokrmů.
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny nebo špikování masa.
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny.
Tento špičatý nůž s úzkou, rovnou čepelí je ideální pro malé, jemné krájecí práce. Poloviční ochranné zakončení (ochrana prstů) a úzká čepel snižují hmotnost nože. Malá rukojeť...
Zvláštní tvar nože na loupání je ideální pro loupání, čištění nebo vykrajování jakéhokoli ovoce nebo zeleniny s kulatým povrchem.
Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia je jednodušší s touto extra tenkou pružnou čepelí.
Čepel ideální pro porcování šunky, na velké kusy masa, ovoce a zeleniny.
Čepel ideální pro porcování šunky, na velké kusy masa, ovoce a zeleniny.
Lze použít jako porcovací nebo servírovací vidlička. Poskytuje dobré držení v podstatě jakýchkoliv potravin. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven.
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně. Čepel s dutými výbrusy vytváří vzduchové...
Nůž s vlnkovaným ostřím na čerstvé, křupavé chleby i na krájení dortů.