- Aelteste Volkstedter
- Alpen
- Atelier du Vin
- Ballsmania
- Beauvillé
- Biederlack
- BlimPlus
- Böker
- Casa Alegre by Vista Alegre
- Cole & Mason
- Continenta
- Český porcelán
- Egan
- Eva Solo
- Feiler
- Framsohn
- Future Original Glass
- Garnier Thiebaut
- GET
- Gien
- Goebel
- Guzzini
- Chiarugi
- IHR
- Implexions
- Jenaer Glas
- Jura
- Königlich Tettau
- Mepra
- Pannonflax
- Pintinox
- Prouna
- Palais Royal
- Riedel
- Rig-Tig
- Risoli
- Seltmann Weiden
- Schott Zwiesel
- Silampos
- Sklárna Květná
- Stelton
- Victorinox
- Villeroy & Boch
- Vista Alegre
- Wüsthof
- Zwiesel Glas
Nejprodávanější
Nůž s vroubkovaným ostřím na čerstvé, křupavé chleby i na krájení dortů.
Nůž na chléb s jedinečným dvojitě vroubkovaným ostřím pro déle trvající výkon a ostrost, zajišťuje hladký řez bez trhání. Nakrájí tvrdou kůrku křupavého chleba stejně snadno...
Extra ostrá čepel je nutností nejen pro řezání Vašich oblíbených steaků, ale také pro všechny druhy masových pokrmů.
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny.
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny.
Zvláštní tvar tohoto nože je ideální pro loupání, čištění nebo vykrajování jakéhokoli ovoce nebo zeleniny s kulatým povrchem.
Rovné ostří nože na zeleninu nabízí přesnou kontrolu při dekorování, loupání, nasekávání i kostkování potravin.
Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři. Vítěz testu kuchařských nožů časopisu dTest.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia je jednodušší s touto extra tenkou pružnou čepelí.
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně. Dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu,...
Nůž s vroubkovaným ostřím na čerstvé, křupavé chleby i na krájení dortů.
Nůž s vroubkovaným ostřím na čerstvé, křupavé chleby i na krájení dortů.
Nové, přesné, dvojitě vroubkované ostří pro déle trvající výkon a ostrost, zajišťuje hladký řez bez trhání. Bezpečné použití - pro řezání je zapotřebí menší tlak. Tento nůž...
Tento nůž s vroubkovaným ostřím plátkuje i nejzralejší rajčata tak tenké jak potřebujete. Vidlicová špička je ideální pro servírování.
Nůž s vroubkovaným ostřím je ideální volbou pro krájení pečiva (rohlíků, baget apod.) a oblíbenou volbou pro krájení tvrdých salámů a dokonce i nejzralejších rajčat.