- Aelteste Volkstedter
- Alpen
- Atelier du Vin
- Ballsmania
- Beauvillé
- Biederlack
- Blim+
- Böker
- Casa Alegre by Vista Alegre
- Cole & Mason
- Continenta
- Český porcelán
- Egan
- Eva Solo
- Feiler
- Framsohn
- Future Original Glass
- Garnier Thiebaut
- GET
- Gien
- Goebel
- Guzzini
- Chiarugi
- IHR
- Implexions
- Jenaer Glas
- Jura
- Kambukka
- Kipling
- Königlich Tettau
- Mepra
- Pannonflax
- Pintinox
- Prouna
- Palais Royal
- Riedel
- Rig-Tig
- Risoli
- Seltmann Weiden
- Schott Zwiesel
- Silampos
- Sklárna Květná
- Stelton
- Victorinox
- Villeroy & Boch
- Vista Alegre
- Wüsthof
- Zwiesel Glas
Nejprodávanější
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny. Zároveň můžete nůž použít na špikování masa.
Rovné ostří nože na zeleninu nabízí přesnou kontrolu při dekorování, loupání, nasekání i krájení na kostičky. Zároveň speciálně zkosená špička usnadní špikování masa.
Zvláštní tvar nože na loupání je ideální pro loupání, čištění nebo vykrajování jakéhokoli ovoce nebo zeleniny s kulatým povrchem.
Rovné ostří nože na zeleninu nabízí přesnou kontrolu při dekorování, loupání, nasekání i krájení na kostičky.
Rovné ostří nože na zeleninu nabízí přesnou kontrolu při dekorování, loupání, nasekávání i kostkování potravin.
Tento nůž z řady WÜSTHOF Classic je ideální volbou pro každodenní kuchařské úkoly, které vyžadují maximální preciznost a pohodlí při práci.
Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů. Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia...
Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů.
Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři. Extra široká čepel.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři. Extra široká čepel.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
Tento kuchařský nůž je základním nástrojem pro přípravu jakéhokoli pokrmu, ať už se jedná o krájení, sekání nebo řezání surovin na jemné plátky.
Kuchařský nůž je základním nástrojem pro každého domácího i profesionálního kuchaře. WÜSTHOF Classic Kuchařský nůž s délkou čepele 12 cm je ideální pro širokou škálu surovin a...
Kuchařský nůž je v kuchyni nejdůležitějším nástrojem. Široká, zakřivená čepel je ideální na krájení, plátkování, sekání či krájení na kostky všech druhů potravin. Poloviční...
Kuchařský nůž je v kuchyni nejdůležitějším nástrojem. Široká, zakřivená čepel je ideální na krájení, plátkování, sekání či krájení na kostky všech druhů potravin. Poloviční...
Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia je jednodušší s touto extra tenkou pružnou čepelí.
Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia je jednodušší s touto extra tenkou pružnou čepelí.
Speciální nůž určený výhradně pro krájení plátků tenkých jako papír z jemných ryb i dalšího masa nebo uzenin. Duté výbrusy na čepeli vytváří kapsy vzduchu, který brání extra...