- Aelteste Volkstedter
- Alpen
- Atelier du Vin
- Ballsmania
- Beauvillé
- Biederlack
- Blim+
- Böker
- Casa Alegre by Vista Alegre
- Cole & Mason
- Continenta
- Český porcelán
- Egan
- Eva Solo
- Feiler
- Framsohn
- Future Original Glass
- Garnier Thiebaut
- GET
- Gien
- Goebel
- Guzzini
- Chiarugi
- IHR
- Implexions
- Jenaer Glas
- Jura
- Kambukka
- Kipling
- Königlich Tettau
- Mepra
- Pannonflax
- Pintinox
- Prouna
- Palais Royal
- Riedel
- Rig-Tig
- Risoli
- Seltmann Weiden
- Schott Zwiesel
- Silampos
- Sklárna Květná
- Stelton
- Victorinox
- Villeroy & Boch
- Vista Alegre
- Wüsthof
- Zwiesel Glas
Nejprodávanější
Super Slicer. Skutečně profesionální nůž, díky kterému bude řezání a krájení tak překvapivě snadné. Ostří nabízí extra šířku ideální pro velké bochníky chleba. Vlnité ostří...
Čepel tohoto nože je ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny. Duté výbrusy na čepeli vytváří kapsy vzduchu, který brání extra tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení na...
Extra dlouhá, úzká čepel tohoto nože je ideální na krájení šunky a uzenin, ale také velkých kusů masa, ovoce a zeleniny.
Čepel tohoto nože je ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny. Dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu, který brání extra tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení na...
Čepel tohoto nože je ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny. Dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu, který brání extra tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení na...
Čepel tohoto nože je ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny.
Čepel tohoto nože je ideální na krájení šunky a uzenin, i velkých kusů masa, ovoce a zeleniny.
Čepel tohoto nože je ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny.
Čepel tohoto nože je ideální na krájení šunky a uzenin, i velkých kusů masa, ovoce a zeleniny.
Čepel tohoto nože je ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny.
Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia je jednodušší s touto extra tenkou pružnou čepelí.
Tento filovací nůž z řady WÜSTHOF Classic je dokonalým nástrojem pro každého, kdo ocení kvalitu a přesnost při filetování a krájení jemných potravin.
Tvar ostří tohoto nože má svůj původ v Japonsku. Tento univerzální sekáček na krájení, kostkování a sekání dokonce i velké zeleniny, můžete stejně tak pohodlně používat i na...
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně. Dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu,...
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně. Dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu,...
Typicky japonský tvar čepele se širokým ostřím a obzvláště ostrou čepelí je ideální pro to nejjemnější krájení. Poloviční ochranné zakončení (ochrana prstů) a užší čepel snižují...
Nové, přesné, dvojitě vroubkované ostří pro déle trvající výkon a ostrost, zajišťuje hladký řez bez trhání. Bezpečné použití - pro řezání je zapotřebí menší tlak. Tento nůž...
Nůž s vlnkovaným ostřím na čerstvé, křupavé chleby i na krájení dortů.
Nůž na chléb je jedním z klíčových předmětů v každé kuchyni. Tento nůž s vroubkovaným ostřím snadno nakrájí čerstvé, křupavé chleby i dorty.
Nůž na chléb je jedním z klíčových nožů v každé kuchyni. Silná čepel tohoto nože umožňuje snadné krájení tvrdého i čerstvého měkkého chleba bez mačkání.
Nůž pro dokonalé krájení na plátky hovězího masa a snadné krájení ovoce a zeleniny.