- Aelteste Volkstedter
- Alpen
- Atelier du Vin
- Ballsmania
- Beauvillé
- Biederlack
- Blim+
- Böker
- Casa Alegre by Vista Alegre
- Cole & Mason
- Continenta
- Český porcelán
- Egan
- Eva Solo
- Feiler
- Framsohn
- Future Original Glass
- Garnier Thiebaut
- GET
- Gien
- Goebel
- Guzzini
- Chiarugi
- IHR
- Implexions
- Jenaer Glas
- Jura
- Kambukka
- Kipling
- Königlich Tettau
- Mepra
- Pannonflax
- Pintinox
- Prouna
- Palais Royal
- Riedel
- Rig-Tig
- Risoli
- Seltmann Weiden
- Schott Zwiesel
- Silampos
- Sklárna Květná
- Stelton
- Victorinox
- Villeroy & Boch
- Vista Alegre
- Wüsthof
- Zwiesel Glas
Nejprodávanější
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny.
Zvláštní tvar tohoto nože je ideální pro loupání, čištění nebo vykrajování jakéhokoli ovoce nebo zeleniny s kulatým povrchem.
Rovné ostří nože na zeleninu nabízí přesnou kontrolu při dekorování, loupání, nasekávání i kostkování potravin.
Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři. Vítěz testu kuchařských nožů časopisu dTest.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia je jednodušší s touto extra tenkou pružnou čepelí.
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně. Dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu,...
Nůž s vroubkovaným ostřím na čerstvé, křupavé chleby i na krájení dortů.
Nůž s vroubkovaným ostřím na čerstvé, křupavé chleby i na krájení dortů.
Nové, přesné, dvojitě vroubkované ostří pro déle trvající výkon a ostrost, zajišťuje hladký řez bez trhání. Bezpečné použití - pro řezání je zapotřebí menší tlak. Tento nůž...
Tento nůž s vroubkovaným ostřím plátkuje i nejzralejší rajčata tak tenké jak potřebujete. Vidlicová špička je ideální pro servírování.
Nůž s vroubkovaným ostřím je ideální volbou pro krájení pečiva (rohlíků, baget apod.) a oblíbenou volbou pro krájení tvrdých salámů a dokonce i nejzralejších rajčat.
Extra ostrá čepel je nutností nejen pro řezání Vašich oblíbených steaků, ale také pro všechny druhy masových pokrmů.
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny.
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny.
Zvláštní tvar nože na loupání je ideální pro loupání, čištění nebo vykrajování jakéhokoli ovoce nebo zeleniny s kulatým povrchem.