Speciální nůž určený pro krájení ryb, zejména lososa, na plátky tenké jako papír. Duté výbrusy na čepeli vytváří vzduchové kapsy, které brání nežádoucímu lepení těchto tenkých...
Super Slicer. Skutečně profesionální nůž, díky kterému bude řezání a krájení tak překvapivě snadné. Ostří nabízí extra šířku ideální pro velké bochníky chleba.
Skutečně profesionální nůž, díky kterému bude řezání a krájení překvapivě snadné. I s tak jemnými texturami jako jsou dorty a koláče si nůž bez problémů poradí, aniž by došlo k...
Ostrá, dlouhá čepel tohoto nože je ideální na krájení šunky a velkých kusů masa, ovoce a zeleniny. Čepel je navíc vybavena dutými výbrusy, díky kterým se plátky krájené...
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně. Duté výbrusy na čepeli vytváří vzduchové kapsy a tím...
Nůž s vroubkovaným ostřím je ideální volbou pro krájení pečiva (rohlíků, baget apod.) a oblíbenou volbou pro krájení tvrdých salámů a dokonce i nejzralejších rajčat.
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny. Zároveň můžete nůž použít na špikování masa.
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny. Zároveň můžete nůž použít na špikování masa.