Nejprodávanější
Tento nůž s vroubkovaným ostřím plátkuje i nejzralejší rajčata tak tenké jak potřebujete. Vidlicová špička je ideální pro servírování.
Extra ostrá čepel je nutností nejen pro řezání Vašich oblíbených steaků, ale také pro všechny druhy masových pokrmů.
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny nebo špikování masa.
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny.
Tento špičatý nůž s úzkou, rovnou čepelí je ideální pro malé, jemné krájecí práce. Poloviční ochranné zakončení (ochrana prstů) a úzká čepel snižují hmotnost nože. Malá rukojeť...
Zvláštní tvar nože na loupání je ideální pro loupání, čištění nebo vykrajování jakéhokoli ovoce nebo zeleniny s kulatým povrchem.
Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.
Filetování křehkých ryb i příprava carpaccia je jednodušší s touto extra tenkou pružnou čepelí.
Čepel ideální pro porcování šunky, na velké kusy masa, ovoce a zeleniny.
Čepel ideální pro porcování šunky, na velké kusy masa, ovoce a zeleniny.
Lze použít jako porcovací nebo servírovací vidlička. Poskytuje dobré držení v podstatě jakýchkoliv potravin. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven.
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně. Čepel s dutými výbrusy vytváří vzduchové...
Nůž s vlnkovaným ostřím na čerstvé, křupavé chleby i na krájení dortů.
Nůž s vroubkovaným ostřím na čerstvé, křupavé chleby i na krájení dortů.
Nůž na chléb s jedinečným dvojitě vroubkovaným ostřím pro déle trvající výkon a ostrost, zajišťuje hladký řez bez trhání. Nakrájí tvrdou kůrku křupavého chleba stejně snadno...
Extra ostrá čepel je nutností nejen pro řezání Vašich oblíbených steaků, ale také pro všechny druhy masových pokrmů.
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny.
Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny.